Training Informatie

 

Wanneer kan er getraind worden
Er zijn in elk kalenderjaar twee trainingscycli. De voorjaarscyclus begint in januari van een kalenderjaar na de kerstvakantie van de basisscholen regio zuid en eindigt in de week voor de zomervakantie van de basisschool regio zuid . De najaarscyclus begint na de zomervakantie van de basisschool regio zuid en eindigt in een kalenderjaar voor de kerstvakantie van de basisscholen in de regio zuid. Dit alles is terug te vinden in het jaaroverzicht onderaan deze pagina(‘s).
 
Wie verzorgt de trainingen
De tennislessen bij TV de Hoef worden verzorgd door Joffe van der Heijden Tennis & Padel. Wil je ook jouw tennisprestaties verbeteren? Joffe van der Heijden Tennis & Padel geeft trainingen op maat in verschillende groepsgrootte. Neem contact op met Ralf van Dongen (trainingscoördinator TV De Hoef, 06-52344306) om te starten met trainen.
 
Welke trainingspakketten bieden we aan
De trainingspakketten zijn nog in de maak en volgen snel op deze pagina.
 
Hoe in te schrijven
Leden kunnen zich rechtstreeks hier inschrijven in ons eigen planningsprogramma van YOURTENNIS.
Op deze pagina ziet u ook de aangeboden lespakketten.
Niet-leden zullen zich hiernaast wel onmiddellijk moeten aanmelden als lid van onze tennisvereniging via deze website. Deelname aan de trainingen is niet mogelijk als je geen lid bent van TV De Hoef. Inschrijven als lid van TV de Hoef kan middels dit aanmeldformulier.
 
Inschrijfinstructies
  1. Meld je aan in YOURTENNIS om inloggegevens te krijgen.
  2. Volg de instructies op je scherm of lees de handleiding voor het aanmelden in YOURTENNIS.
  3. Vul het formulier in en verzend het.
  4. LET OP 1: Als je geen bevestigingsmail hebt gehad is je inschrijving niet gelukt. Tevens staat er in beeld dat het formulier succesvol is ontvangen.
  5. LET OP 2: Sommige providers zien de replymail van YOURTENNIS als spam. Kijk dus eerst in je spambox alvorens je nog eens aan te melden. Neem bij twijfel contact op met ondergetekende.
  6. Bewaar je inloggegevens voor de volgende keer dat jezelf of een gezinslid opgeeft voor training.
  7. Je ontvangt via de e-mail bericht over de indeling van de trainingsgroepen en de dag en het tijdstip waarop je bent ingedeeld.
 
Vergeet ook niet om even het lesreglement door te lezen Dit kun je hier vinden.
 
Ralf van Dongen
Trainingscoördinator TV de Hoef
T: 06-52344306

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800