Joffe van der Heijden

 

Joffe van der Heijden Tennis & Padel
Ik ben Joffe van der Heijden en ben 42 jaar. Ik woon in Wijchen. Samen met mijn vrouw Debby hebben wij 1 zoon. Finn is inmiddels alweer 11 jaar. Naast Finn heb ik nog 3 bonus kinderen. Een gezellig levendig gezin.
Vanaf mijn 5e jaar tennis ik. Als speler was ik op mijn 18e jaar niveau 2. Dit niveau heb ik tot op heden vast kunnen houden.
Naast tennis trainer A, B, C, Padel trainer, ben ik bevoegd wiskunde leraar. Na mijn studie ben ik 3 jaar wiskunde leraar geweest op scholengemeenschap Stevensbeek, locatie Boxmeer. Naast mijn wiskunde docentschap heb ik altijd tennistraining gegeven. In 2010 ben ik gestart met mijn tennisschool (JvdHT). Padel is er daarna bij gekomen. Wij zijn ons nu aan het ori├źnteren naar Pickleball. Zodat wij ook hierin onze verenigingen kunnen voorzien van Pickleball trainers. In de loop van de jaren zijn er steeds meer verenigingen en trainers aangesloten bij onze organisatie. Inmiddels leveren wij onze diensten aan 20 verenigingen en werken we samen met 25 trainers in de regio Nijmegen t/m Uden.

 

Totaalpakket van Joffe van der Heijden Tennis & Padel

  • JoffeProgram: Organiseren van activiteiten: Werving (jeugd)spelers en behoud van (jeugd)leden. Voor meer informatie zie: www.Joffeprogram.nl
  • Actieve vrijwilligers vanuit een goede organisatie
  • Professionele trainer(s)

 

S licentie, A licentie, B licentie en eventueel C
Een trainer met licentie(s) of een trainer die bezig is zijn licentie te halen. Om kwaliteit te bieden zal een trainer een of meerdere licenties moeten hebben.

 

Eigenvaardigheid van niveau 6 speler
Een trainer zal een goede eigenvaardigheid moeten hebben. Om bijvoorbeeld een goede demo te kunnen spelen en om "boven" veel groepen te staan qua niveau. Hij/zij zal als speler zelf minimaal 1 keer in de week trainen om zijn/haar eigen niveau te verbeteren.

 

Leeftijd tussen de 18-55 jaar
Wij werken het liefst met jongere, getalenteerde, leergierige leraren die open staan voor vernieuwingen en veranderingen.

 

Spelers beter kunnen maken
Een trainer die individueel spelers beter maakt en mee zal groeien met de ontwikkelingen van het hedendaagse (top)tennis.

 

Betrokken, passie voor tennis, continuïteit voor toekomst
Een trainer op maat, precies wat bij uw club past. Zoekt u een prestatief ingestelde trainer speciaal voor selectiespelers dan bieden wij u zo'n trainer aan. Zoekt u een meer recreatief ingestelde trainer dan bieden wij u een trainer aan die dit perfect vervuld. Een trainer zal het gezicht van uw club worden. Die naast het geven van de trainingen ook aanwezig zal zijn bij verschillende activiteiten op de club. Een trainer zal langer aan club gebonden moeten worden om ook alle doelstellingen te behalen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800