Alles-in-1 jeugdpakket


Alles-in-1 jeugdpakket bij TV de Hoef

Aanmelden


Tennis Alles-in-1 voor de jeugd bij TV de Hoef: tennissen, trainen, wedstrijden spelen
en deelname aan alle jeugdactiviteiten op de club voor een vaste prijs van € 22,- per maand.

Bij TV de Hoef vinden we het belangrijk dat kinderen tennissen met plezier, veel wedstrijden spelen en daarnaast deelnemen aan de leuke activiteiten van onze jeugdcommissie. Met het Alles-in-1 Jeugdpakket bieden we een combinatie van deze aspecten waardoor je kind veel op de club is, snel beter wordt en daarnaast deelneemt met vriendjes en vriendinnetjes aan activiteiten op de club.
Daarnaast bieden we jou als ouder graag duidelijkheid over wat je krijgt voor deze vaste prijs en hopen we het je daarnaast gemakkelijk te maken doordat je kind automatisch meedoet aan iedere activiteit en je niet apart hoeft in te schrijven voor de trainingen, competitie en toernooien. Het Alles-in-1 jeugdpakket loopt jaarlijks van september tot en met augustus.


Wat zit er in het Alles-in-1 pakket

 • Jaarlidmaatschap waarmee je onbeperkt kan tennissen
 • 36 trainingen van 1 uur, maximaal 8 kinderen per groep
 • Wekelijkse inlooptraining
 • Deelname aan Worldtour of Juniorencompetitie (voor- en najaar)
 • Deelname aan alle activiteiten op de club
 • Deelname aan Jeugdclubkampioenschappen en Open Jeugdtoernooi TV de Hoef


Praktische informatie

 • Het Alles-in-1 pakket loopt van september t/m augustus, je meldt je kind dus aan voor een jaar.
 • Je meldt je kind aan voor het Alles-in-1 pakket middels het inschrijfformulier. Klik op de knop "Aanmelden" of klik op deze link. Bij de aanmelding geef je akkoord voor de automatische incasso van 12 termijnen van september tot en met augustus.
 • Als je het lidmaatschap van je kind wil stopzetten dien je dit uiterlijk 1 juli te doen via het speciale formulier op de website. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.
 • Tussentijds aanmelden van je kind is mogelijk, je betaalt dan naar rato en hebt ook recht op het aantal trainingen wat nog gegeven wordt in het restant van het jaar.
 • Alle kinderen die het Alles-in-1 pakket afnemen zijn automatisch aangemeld voor de trainingen, competitie, jeugdactiviteiten, het Open Jeugdtoernooi en de Jeugdclubkampioenschappen. We gaan er dus ook vanuit dat ze aan alle onderdelen van het pakket meedoen. Indien je kind toch verhinderd is voor een activiteit dien je je kind af te melden door een mail te sturen naar [email protected]. Op onze speciale jeugdpagina staat een overzicht van onze activiteiten, hierbij staat ook vermeld wat de uiterlijke afmeldt datum is.
 • De trainer zal samen met de technische commissie en de jeugdcommissie de indeling van de trainingen en Worldtour/ juniorencompetitie maken. De indeling van de teams voor de voorjaarscompetitie worden in januari bekend gemaakt, de teamindeling voor de najaarscompetitie uiterlijk in augustus.

Hieronder kan je de veelgestelde vragen en antwoorden vinden, heb je een vraag die hier niet tussen staat stuur dan een mail naar [email protected].Hoe werkt het meedoen aan de activiteiten?
Met het Alles-in-1 pakket is je kind je direct ingeschreven voor alle activiteiten uit het pakket. Dit is wel zo handig, want je hoeft je kind dus nergens meer voor in te schrijven!

We gebruiken het principe je meldt je kind niet aan, maar af als hij/zij onverhoopt een keer niet kan. Maar we hopen je kind bij alle activiteiten te zien.

Begin september publiceren we op de website alle interne activiteiten zodat je deze al in je agenda kan zetten. We zullen hier ook bij zetten voor welke datum je je kind dient af te melden bij verhindering. Afmeldingen voor activiteiten uit het pakket worden niet verrekend of in mindering gebracht op de pakketprijs.

 


Moet ik mijn kind jaarlijks aanmelden voor het pakket?
Nee, je doet dit eenmalig. Omdat we in september 2021 gaan starten met het Alles-in-1 pakket en daarmee gaan werken met een automatische incasso dien je je kind eenmalig hiervoor aan te melden middels het aanmeldformulier op de website. Indien we geen afmelding van je ontvangen blijft het pakket gewoon jaarlijks doorlopen.

Is je kind nog geen lid van de club en wil je starten met het Alles-in-1 pakket, meld je kind dan aan middels het inschrijfformulier. Je sluit daarmee een lidmaatschap af voor een jaar.

 


Hoe werkt het met de betaling?
We bieden het Alles-in-1 pakket aan voor een vaste prijs van € 22,- per maand. We werken met 12 automatische incasso’s. Als je je kind aanmeldt via de inschrijfpagina op onze website geef je daarmee akkoord voor deze maandelijkse inhouding.


Kan ik tussentijds starten met het pakket?
Ja, je kan per maand starten met het pakket. Je betaald gewoon vanaf dat moment en hebt recht op de trainingen naar rato van het lopende jaar.


Kan ik het pakket tussentijds opzeggen?
Nee, dit kan niet. De pakketten lopen van september tot en met augustus en het is niet mogelijk om tussentijds te stoppen. De scherpe prijs van dit Alles-in-1 Jeugdpakket is namelijk berekend op basis van een afname van 1 jaar. Indien je kind tussentijds besluit te stoppen dien je dus nog de resterende betalingen tot en met augustus te voldoen.


Mijn kind wil per september niet meer deelnemen aan het Alles-in-1 Jeugdpakket?
Indien je kind niet meer wil deelnemen aan een nieuw jaar van het Jeugdpakket dien je op te zeggen voor 1 juli van het betreffende jaar. Je kan dit doen door het formulier op onze website in te vullen.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800