Training

 
Trainingen TV de Hoef

Er zijn elk jaar twee trainingscycli van elk een half jaar (de winter- en de zomercyclus). De wintercyclus loopt van november tot en met maart en de zomercyclus loopt van april tot en met oktober.

Clubtrainer

De tennislessen bij TV de Hoef worden verzorgd door tennisschool Sport Events. De clubtrainer van TV de Hoef is Remco Landsheer. Wilt je ook jouw tennisprestaties verbeteren? Sport Events geeft trainingen op maat in verschillende groepsgrootte. Neem contact op met Remco Landsheer (mobiel 06-41936002) om te starten met trainen..

Jeugd

Maak kennis met de leukste balsport ter wereld: Tennis.
Er is nu voor alle jeugd de mogelijkheid om de tennissport uit te proberen. Volg acht introductielessen bij TV de Hoef. Hiervoor hoef je nog geen lid te worden van de tennisvereniging. Bevalt het tennissen? Word lid van TV de Hoef (zie tabblad Jeugd) en doe mee met diverse jeugdactiviteiten, toernooien en competities.

 

Trainingspakketten
Senioren
 • Introductie lespakket TV de Hoef voor €47,- per persoon voor 8 lessen van een uur.
  Dit pakket is voor leden met een introductielidmaatschap (€40,- per drie maanden).
 • Senioren groepen van 8 personen voor 17 lessen van een uur voor: eenmalig €123,- of €20,50 per maand gedurende 6 maanden.
 • Senioren groepen van 4 personen voor 17 lessen van een uur voor: eenmalig €245,- of €40,83 per maand gedurende 6 maanden.
 • Senioren duo/privé trainingen zijn ook mogelijk, zie YOURTENNIS voor de tarievering.
 
Jeugd
 • Introductie lespakket TV de Hoef jeugd voor €47,- per persoon voor 8 lessen van een uur, inclusief een tennisracket.
  Voor dit pakket hoef je nog geen lid te zijn van TV de Hoef. Het racket is in bruikleen, wanneer je lid wordt van de tennisclub mag je het racket houden!
 • Zie pagina Jeugd voor inschrijven voor het Alles-in-1 jeugdpakket, klik hier.
 • Jeugdleden hoeven niet meer in te schrijven in Yourtennis, neem contact op met [email protected] om te beginnen met trainen!
 
Hoe in te schrijven
Leden en niet-leden kunnen zich rechtstreeks hier inschrijven in ons planningsprogramma YOURTENNIS.
Op deze pagina ziet u ook de aangeboden lespakketten.
Niet-leden zullen zich hiernaast wel onmiddellijk moeten aanmelden als lid van onze tennisvereniging via deze website. Deelname aan de trainingen is niet mogelijk als je geen lid bent van TV De Hoef. Inschrijven als lid van TV de Hoef kan middels dit aanmeldformulier.
 
Inschrijfinstructies
 • Meld je aan in YOURTENNIS om inloggegevens te krijgen.
 • Volg de instructies op je scherm of lees de handleiding voor het aanmelden in YOURTENNIS.
 • Vul het formulier in en verzend het.
 • LET OP 1: Als je geen bevestigingsmail hebt gehad is je inschrijving niet gelukt. Tevens staat er in beeld dat het formulier succesvol is ontvangen.
 • LET OP 2: Sommige providers zien de replymail van YOURTENNIS als spam. Kijk dus eerst in je spambox alvorens je nog eens aan te melden. Neem bij twijfel contact op met Robin van Meer van TS Sport Events: 06-15181425
 • Bewaar je inloggegevens voor de volgende keer dat jezelf of een gezinslid opgeeft voor training.
 • Je ontvangt via e-mail bericht over de indeling van de trainingsgroepen en de dag en het tijdstip waarop je bent ingedeeld.
 
Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd even contact opnemen.
 
Ralf van Dongen
Trainingscoördinator TV de Hoef
 
E-mailadres: [email protected]

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800