Tennisvereniging De Hoef kleurt blauw dit voorjaar

14 april 2023


Tennisvereniging De Hoef uit Heesch heeft in samenwerking met Van Tilburg Sport een nieuwe kledingsponsor aan zich gebonden, te weten; The Indian Maharadja. Dit kledingmerk is ook de kledingsponsor van de huidige Nederlandse topspelers Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor.
De Hoef is voor kledingmerk The Indian Maharadja één van de eerste clubs waar een dergelijke samenwerking mee wordt aangegaan.

Deze samenwerking sluit naadloos aan bij de ambities van de tennisvereniging en de uitstraling waar De Hoef naar streeft. Een club die veel waarde hecht aan de leden, alle vrijwilligers en de uitstraling van het park. Om deze ambitie en uitstraling een boost te geven zijn alle competitie spelende leden – jong en oud – voorzien van een tennisshirt van The Indian Maharadja, zodat we in de competitieperiode het échte competitie gevoel als De Hoef kunnen realiseren.
Afgelopen weekend zijn de eerste competitiedagen van de KNLTB-voorjaarscompetitie 2023 gehouden, waarbij op tennisvereniging De Hoef duidelijk zichtbaar was wie er voor “onze” club uit kwam. Dat maakt ons trots op De Hoef!

Wilt u ook de tennisbanen veroveren in een shirt van The Indian Maharadja? Inschrijven kan makkelijk via deze link.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800