Rookbeleid

22 september 2021


Beste leden,

Roken op een sportclub, het is niet meer van deze tijd... toch?

Eigenlijk niet, en iedereen moet dit voor zichzelf bepalen. Maar toch een puntje waar wij als bestuur iets mee moeten. In de wandelgangen wordt vaak geroepen dat dit de gezelligste groep mensen zijn, wij gaan er dan ook vanuit dat onderstaande maatregel dan ook "gezellig" wordt opgevolgd.

Wij hebben afgelopen jaren meerdere opmerkingen ontvangen van leden, die na het tennissen erg vervelend vinden om op het terras door een rookgordijn te moeten lopen, en dat na een een competitiedag of competitieavond het gehele terras vol ligt met sigaretten peuken, hebben wij als bestuur besloten om op de vrijdag en zaterdag tijdens de competitie een rokersplek toe te wijzen.

Dit wil zeggen dat wij vanaf heden rokers verzoeken om te roken in de lounge hoek. Dit zijn de witte loungebanken aan het einde van het terras. Elders op het park mag dus niet gerookt worden. Deze maatregel is van kracht tot en met zaterdag 30 oktober 2021, einde competitie.

Wij als bestuur willen niet optreden als politieagent, dus wij verwachten van onze leden dat hier gehoor aan gegeven wordt. Het is aan de captains de taak om het bezoekende team hiervan op de hoogte te stellen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking, en wij wensen jullie een sportieve maar vooral gezellige competitie toe!

Bestuur TVdeHoef

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch