Nieuwe sponsor

29 januari 2023


Beste leden van TV de Hoef,

Onze vereniging hecht veel waarde aan de leden, aan de vrijwilligers en de uitstraling van ons park. Daarnaast onderscheiden we onszelf door het organiseren van mooie evenementen en door de grote belangstelling voor trainen en competitie spelen.

Per heden gaan we onze gezamenlijke uitstraling een boost geven door een nieuwe samenwerking met/via Van Tilburg en het kledingmerk The Indian Maharadja. Wellicht bekend als groots hockeymerk óf bekend als sponsor van de op dit moment 3 meest succesvolle Nederlandse tennissers Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven.

Wij zijn één van de eerste tennisclubs in Nederland waar The Indian Maharadja – via Van Tilburg – zich als sponsor bindt. Hier zijn we trots op!

Wat houdt de samenwerking in; in ’23 worden alle competitie spelende leden – jong en oud – voorzien van een tennisshirt van The Indian Maharadja, zodat we in de competitieperiode het échte competitie gevoel als De Hoef kunnen realiseren. Daarnaast kan het tenue compleet gemaakt worden tegen gereduceerd tarief en verkrijgbaar bij Van Tilburg.

In de komende we(e)k(en) wordt er in ons clubhuis een mooie plek ingericht door The Indian Maharadja. Deze hoek wordt voorzien van alle paskleding én de prijslijst. Deze kleding wordt voorzien van het logo van De Hoef en Van Tilburg. Het doorgeven van de gewenste maten kan online via onze website tvdehoef.nl zodra de paskleding er is. Wij gaan ervanuit dat er op een goede manier omgegaan wordt met deze kleding. De competitie spelende leden krijgen een separate e-mail voor het passen van het shirt. Alle kleding kan door alle leden besteld worden.

Mede namens het bestuur,

Joost Kaffener
Voorzitter TV de Hoef

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800