KNLTB Najaarscompetitie 2023

22 mei 2023


 

NAJAARSCOMPETITIE

Met ruim 27.000 teams is de Najaarscompetitie ongekend populair. En ieder jaar worden er steeds meer teams ingeschreven. Logisch, want competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Hieronder vind je alle belangrijke informatie over de Najaarscompetitie. Inschrijven kan via de knop in de ontvangen e-mail. Let op! De inschrijving sluit op zondag 4 juni. Dus wacht niet te lang en gooi nu alvast een balletje op in je team of bij je tennismaatjes!


Speeldata 

De Najaarscompetitie start begin september en loopt tot en met eind oktober. Zie onderaan dit bericht voor alle speeldata.


Van 7 naar 5 speeldagen

Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing heeft de KNLTB niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen. In dit artikel lichten ze de redenen verder toe.


Vrijdagavondcompetitie NIET om de week

In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. Dit betekent dat als gevolg van de beperkte baancapaciteit 8&9 Tennis in het najaar NIET op vrijdagavond wordt aangeboden.  


Samenstellen competitieaanbod

Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past! 

Je vindt het Najaarscompetitieaanbod voor dit jaar in het inschrijfformulier welke je per email hebt ontvangen.


Jij speelt toch ook weer mee?

Voor vragen en/of opmerkingen weten jullie mij te vinden.
Theo van Rosmalen
[email protected]

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800