De Hoef grijpt kans met beide handen aan

24 juli 2023


 

De Hoef grijpt kans met beide handen aan

 

Nieuwe samenwerking
Onze club gaat in zee met Joffe van der Heijden Tennis, opleidingen en trainingen. Enige tijd geleden heeft er een gesprek plaatsgevonden met Joffe over de huidige gang van zaken omtrent de trainingen bij De Hoef. De conclusie van dit gesprek; De Hoef is op het gebied van trainingen toe aan een nieuwe stap!

 

Aanleiding
De laatste jaren zien we een verschuiving voor wat betreft de behoeften van onze trainende leden. De ambitie om (nog) beter te worden overheerst bij een groot gedeelte van deze groep, wat betekent dat een tennisorganisatie moet schakelen tussen verschillende ambitieniveaus. Dit geldt voor zowel de jeugd- als de seniorleden. De afgelopen periode is zichtbaar geworden dat de ‘ambitieuze’ trainende leden (in de positieve zin des woords en met respect naar alle anderen) hun plek buiten onze club zoeken, zowel als lid en/of puur om tennistrainingen te volgen.

 

Trots op De Hoef
Uiteraard willen wij als club alle leden behouden en dát bieden wat er van een club als De Hoef verwacht mag worden. Terugkijkend zijn we in het verleden onderscheidend geweest door het prestatief recreatieve, getuige de grote groep op niveau spelende jeugd- en seniorleden. Ambitieuze tennissers van jong en oud uit de omgeving maakten (vanzelfsprekend) de overstap naar De Hoef als op de eigen club de grenzen waren bereikt. Hier willen we naar terug!

Zeker met de komst van Padel en het feit dat deze sport niet beoefend kan worden bij De Hoef sterkt ons in de gedachte om te focussen op waar we goed in zijn; tennis, voor alle leeftijden en niveaus, en specifiek de prestatief recreatieve speler. 

 

Joffe van der Heijden Tennis
Met Joffe aan onze zijde gaan we invulling geven aan deze focus. Dit gaan we op de volgende wijze vormgeven;

  • Naast Joffe (C-licentie) zal er een tweede trainer (A-licentie) worden geplaatst bij De Hoef, zodat we alle doelgroepen, niveaus en ambities kunnen servicen. 
  • Met het “Joffe Program” gaan we De Hoef regionaal opnieuw op de kaart zetten als ‘the place to be’ op het gebied van trainingen, evenementen en lidmaatschap. 

 

Dank
3 jaar geleden is Sport Events aan boord gekomen met Remco Landsheer als clubtrainer. Na een roerige periode heeft Remco gezorgd voor rust en stabiliteit. Daar zijn wij Remco en Sport Events dankbaar voor. Wij wensen beide, Sport Events en Remco, alle goeds voor de toekomst.

 

Het woord is aan Joffe
Klik hier voor meer informatie over Joffe en zijn organisatie.

 

Joost Kaffener
Voorzitter De Hoef

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch

KVK-nummer

40215800