Nieuws

Samenwerking met TV De Broekhoek

De afgelopen periode hebben de besturen van de TV De Hoef en TV De Broekhoek samen met de KNLTB overleg gevoerd over de toekomst van beide clubs en de ontwikkeling van de Heesche tennissport in het algemeen.

Aankondiging intensievere samenwerking TV De Hoef en TV De Broekhoek

Heesch, 19 nov 2018

De afgelopen periode hebben de besturen van de TV De Hoef en TV De Broekhoek samen met de KNLTB overleg gevoerd over de toekomst van beide clubs en de ontwikkeling van de Heesche tennissport in het algemeen. Aanleiding vormde de landelijke trend waarbij het aantal leden van tennisverenigingen gestaag terugloopt, waardoor diverse verenigingen genoodzaakt worden om te fuseren of hun activiteiten zelfs helemaal te staken.

Zowel bij TV De Hoef als bij TV De Broekhoek  zijn er minder leden dan een aantal jaren geleden, ook de vergrijzing speelt hierin een belangrijke rol. Voor beide verenigingen geldt echter dat deze financieel kerngezond zijn, en daardoor hun activiteiten zelfstandig kunnen voortzetten. Van een mogelijke fusie is vooralsnog dan ook geen sprake.

Beide besturen hebben wel besloten om intensiever te gaan samenwerken en de tennissport in Heesch beter op de kaart te zetten. Een aantal keren per jaar zullen er activiteiten worden georganiseerd waarvoor leden van beide verenigingen kunnen inschrijven.

Tijdens het overleg werd al besloten om de clubkampioenschappen van beide verenigingen in week 35 (2019) te organiseren. De clubfinales zullen daarbij op zaterdag worden gehouden waarna de kampioenen van De Hoef en van De Broekhoek op zondag gaan strijden om het Heesche kampioenschap.

Beide besturen kijken terug op bijzonder positieve en geslaagde bijeenkomsten en kijken met vertrouwen samen naar de toekomst. Een toekomst waarin we samen zullen werken aan een bloeiende toekomst voor de tennissport in Heesch.

Namens bestuur TV de Hoef en TV de Broekhoek

« Terug

» Nieuws archief