Clubkampioenschappen 2021

De zomervakantie komt er weer aan!

Dat betekent dat ook de VOS Deventer Clubkampioenschappen van TV de Hoef weer dichterbij komen. Deze vinden namelijk plaats van zaterdag 28 augustus t/m 5 september. Gezien de versoepelingen die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden, gaan we ervan uit dat er tegen die tijd weer toernooien georganiseerd mogen worden. Om iedereen de kans te geven voor zijn/haar vakantie in te schrijven, is de inschrijving voor het toernooi dan ook geopend!

Inschrijven kan niet meer, maar bekijk de geplande wedstrijden hier

Uiteraard zullen we de aankondigingen van de KNLTB in de gaten blijven houden en ons aanpassen aan de dan geldende regels en maatregelen.
In tegenstelling tot de afgelopen 2 jaar, worden de clubkampioenschappen dit jaar niet gezamenlijk met de Broekhoek georganiseerd. Hierdoor zullen alle finales, net zoals in het verleden, plaatsvinden op de laatste zondag (5 september).

Het toernooi wordt georganiseerd voor ALLE senior leden van de Hoef en iedereen kan inschrijven op zijn/haar eigen niveau. Met dit jaar speciale categorieën voor beginnende spelers! Dit kan in de single, dubbel en mix.

Meedoen kan dan ook als je:

  • Een beginnende speler bent
  • Een ervaren speler bent
  • 55+ bent
  • 17+ bent
  • Een hele goede speler bent
  • Een minder goede speler bent
  • Zomerlid bent

Jeugdkampioenschappen
In dezelfde week als de senioren clubkampioenschappen zal ook voor de jeugd de clubkampioenschappen worden georganiseerd. We hopen veel van onze jeugdleden deze week te zien strijden om de winst. Maar daarnaast moet het vooral ook heel gezellig zijn om wedstrijden te spelen.

De jeugd kan zich opgeven voor de verschillende categorieën via deze website.
 
De commissies hebben er zin in!
Samen gaan we ervoor zorgen dat het een super gezellige week wordt! 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 450 153

Tennispark De Hoef

Hoefstraat 6
5384 PS Heesch